Monumente përkujtimore | Të gjitha përmbajtjet | DW | 27.04.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Monumente përkujtimore

Më 8 Maj 1945 mori fund Lufta e Dytë Botërore në Europë. Me këtë nisi dhe zbardhja e diktaturës naziste dhe e krimeve të saj. Monumentet përkujtimore në mbarë Gjermaninë kujtojnë miliona viktimat dhe luftën.