1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Momentet më të rëndësishme të Kampionateve Botërore të Futbollit

Goli i Wembleyt, "dora e Zotit" dhe "mrekullia e Bernës - kampionatet botërore kanë shkruar shumë historira. Momentet më të rëndësishme të Kampionateve Botërore i kemi përmbledhur në galerinë tonë fotografike.