Moda 2014 - Tendencat e reja të Fashion Week në Berlin | Të gjitha përmbajtjet | DW | 17.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Moda 2014 - Tendencat e reja të Fashion Week në Berlin

Fashion Week - Java e modës në Berlin është për publikun një vitrinë ekskluzive për modën e vjetës dhe dimrit të ardhshëm.