1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Made in Italy? Jo për shumë kohë

Italia është e njohur për artizanët e saj. Ata krijojnë kryevepra me duart e tyre në një kohë kur shumë produkte prodhohen në masë. Por këta artizanë dhe punët e tyre gradualisht po zhduken.