1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
DW Sprachkurse Deutschkurse Wieso nicht Branding-Banner

Niveli B1

Symbolbilder Deutschkurse Relaunch

Kjo ofertë me radiodrama dhe libra është prodhim i vitit 1991. Ju lutemi për mirëkuptim, që informacionet me referim kohor, si për shembull njësitë monetare, nuk mund të aktualizohen më.

Lista e mësimeve

Çdo pjesë është e pavarur nga të tjerat – thjesht klikoni dhe dëgjoni ngjarjet zbavitëse. Për këtë mund të shkarkoni në kompjuter tekstin e ngjarjeve.