1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
DW Sprachkurse Deutschkurse Marktplatz Branding-Banner

Niveli B2

Symbolbilder Deutschkurse Relaunch

Kjo ofertë me radiodrama dhe libra vshtë prodhim i vitit 1991. Ju lutemi për mirëkuptim, që informacionet me referim kohor, si për shembull njësitë monetare, nuk mund të aktualizohen më.

Lista e mësimeve

A e dini tashmë mirë gjermanishten? Interesoheni për tema ekonomike dhe për ekonominë gjermane? Në 26 mësimet për dëgjim të këtij kursi, të shoqëruara nga tekstet dhe libri i mësuesit mund t’i mësoni të dyja.