1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 23 – Ç'ka ndodhur pra?

Një i njohur i vjetër në telefon...

Kapitull i gramatikës: Koha e kryer e foljeve të ndashme

Audio dhe video për temën

Shkarkoni