1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 08 – Nga je ti?

Miqtë e vjetër dhe reporterja e re - njerëz Hotel Evropa...

Kapitull i gramatikës: Pyetjet me woher dhe parafjala aus

Audio dhe video për temën

Shkarkoni