1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 04 – Zoti fon Ribek në Ribek

Historia me dardhat...

Gramatikë: Pjesë të varura fjalish kohore që nisin me als, bevor, wenn

Audio dhe video për temën

Shkarkoni