Luftë vërshimit të plastikës | Të gjitha përmbajtjet | DW | 09.06.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Luftë vërshimit të plastikës

Miliona ton mbeturina plastike ndotin oqeanet e botës, dëmtojnë peshqit dhe jetën detare. Por ka edhe disa mënyra për ta luftuar këtë plagë ndaj mjedisit.