1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Liqeni Bodensee - Perla e Gjermanisë rëzë alpeve

Çlodhje, kënaqësi, romantizëm këto e shumë më tepër ofron Bodensee. Liqeni më i madh i Gjermanisë është ndër zonat më të bukura të vendit dhe një destinacion i preferuar pushimesh. Fotografitë tregojnë larminë e zonës.