Lidhja Deutsche Welle-RTK: Çfarë e rrezikon Ramush Haradinajn dhe siguria në Gjermani | Të gjitha përmbajtjet | DW | 10.01.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Lidhja Deutsche Welle-RTK: Çfarë e rrezikon Ramush Haradinajn dhe siguria në Gjermani

Shiko videon 05:22
Now live
05:22 minuta