Leksioni 52 – Detyra për dëgjuesit | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 52 – Detyra për dëgjuesit

Si përfundim, ekipi i Radio D ka menduar diçka të veçantë. Eulalia dhe Kompu prezantojnë katër detyra për dëgjuesit, ku ata duhet të gjejnë fjalë të caktuara. Cilat janë fjalët që kërkohen?

Për mësimin e fundit, redaksia e Radio D ka menduar diçka shumë të veçantë: Eulalia prezanton detyra për dëgjuesit, në të cilat atyre u duhet të gjejnë fjalë të caktuara. Kompu jep disa këshilla. Ai që i ka ndjekur me vëmendje 25 mësimet, do t'ia dalë mbanë edhe pa ndihmë. Përgjigjet e sakta mund të dërgohen me email në adresën bildung@dw-world.de

Dhe pas kaq detyrave të lodhshme, sot profesori ka vendosur të mos japë shpjegime gramatikore.

Shkarkoni