Laplanda suedeze dhe shqetësimi social i banorëve | Të gjitha përmbajtjet | DW | 03.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Laplanda suedeze dhe shqetësimi social i banorëve

Laplanda suedeze dhe shqetësimi social i banorëve

Shiko videon 03:50