Langsam gesprochene Nachrichten | Mësoj gjermanisht | Podcasting & Feeds | DW | 16.10.2008
 1. Inhalt
 2. Navigation
 3. Weitere Inhalte
 4. Metanavigation
 5. Suche
 6. Choose from 30 Languages

Podcasting & Feeds

Langsam gesprochene Nachrichten | Mësoj gjermanisht

Përmirësojeni gjermanishten me ushtrime dëgjimi, të shkruara nga jeta: lajme aktuale të ditës të Deutsche Welle-s – të shqiptuara veçanërisht ngadalë dhe qartë për ata që mësojnë gjermanisht.

Langsam gesprochene Nachrichten

Langsam gesprochene Nachrichten

Shfrytëzojini ofertat tona në audio për orën e mësimit ose në udhëtim, për të mësuar si autodidakt. Abonohuni këtu për të gjitha pjesët e lajmeve të folura ngadalë!

DW.COM

 • Shpërndajeni Dërgo Facebook google+
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink http://p.dw.com/p/FbCA
 • Shpërndajeni Dërgo Facebook google+
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink http://p.dw.com/p/FbCA