1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Kurban Bajrami dhe pelegrinazhi drejt Mekës

Festa e Kurban Bajramit shënon kulmin e pelegrinazhit në Mekë. Meka është vendi më i shenjtë në botë për myslimanët. Çdo vit besimtarët myslimanë ndjekin ritualin e pelegrinazhit drejt vendit të shenjtë.