Jeta dhe vepra e Georg Büchnerit | Të gjitha përmbajtjet | DW | 17.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Jeta dhe vepra e Georg Büchnerit

Ai nuk jetoi më shumë se 23 vjet . Poeti Georg Büchner la pas tri pjesë teatrale, një tregim dhe disa letra. Ato u bënë të famshme në mbarë botën dhe vihen edhe sot në skenë.