...ish-presidenti i Serbisë Boris Tadić: | Fakte mbi Gjermaninë | DW | 02.04.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Fakte mbi Gjermaninë

...ish-presidenti i Serbisë Boris Tadić:

“Në vitet 90-të, kur shkatërrimi njerëzor e shoqëror dhe e keqja u përhapën në Europën Juglindore, Deutsche Welle, bashkë me fondacionet politike gjermane, ka qenë një rreze shprese për të gjithë ne."

"Unë vetë kam ardhur për herë të parë në Deutsche Welle. Kjo vizitë ishte për mua shumë e rëndësishme, mund ta dëshmoj këtë personalisht. Erdha atëherë si përfaqësues i opozitës - e kur depërtimi në mas-mediat bëhet në kushte shumë të vështira, dhe të krijohet mundësia të shpërndash mesazhin në të gjithë botën nga një vend që gëzon një reputacion të lartë besueshmërie dhe ka peshë në marrëdhëniet ndërkombëtare – sigurisht që kjo të jep forcë dhe motivacion, të ndryshosh gjërat në vendin tënd.”