Insektet shijojnë! | Të gjitha përmbajtjet | DW | 16.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Insektet shijojnë!

A janë insektet burimi ideal i ushqimit të vazhdueshëm në të ardhmen? Shumë studiues mendojnë se po, pasi insektet përmbajnë shumë proteina dhe mund të prodhohen me pak shpenzime në sasi të mëdha.