...humanistja keniane Auma Obama: | Fakte mbi Gjermaninë | DW | 02.04.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Fakte mbi Gjermaninë

...humanistja keniane Auma Obama:

"Gëzuar jubileun! Mendoj se është diçka e mrekullueshme, që një radio e jashtme transmenton programe në gjuhët lokale."

"Është e rëndësishme të marrësh në konsideratë gjuhën lokale dhe kulturën, kur flet për tema, që nuk janë specifike për një kulturë të caktuar. Ky është një proces përvoje dhe në këtë drejtim programi juaj është shumë i mirë. Shpresoj që programet të zhvillohen në dialog me njerëzit, që ata të jenë pjesëmarrës dhe zëri i tyre të dëgjohet. Por kjo bëhet në Deutsche Welle! Ju uroj gjithë të mirat!“