Historia e një bestselleri - Volkswagen Golf automjeti më i dashur i gjermanëve | Të gjitha përmbajtjet | DW | 10.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Historia e një bestselleri - Volkswagen Golf automjeti më i dashur i gjermanëve

VW Golf u prodhua për herë të parë në vitin 1974 dhe ndikoi mbi një brez të tërë. Sot në rrugët e Gjermanisë sheh brezin e shtatë të VW Golf. Modeli kombi u vlerësua si makina botërore e vitit 2013.

Shiko videon 03:26
Now live
03:26 minuta