Hinweis Produktionsjahr DWN | Deutsch - warum nicht? | DW | 19.12.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht?

Hinweis Produktionsjahr DWN

Kjo ofertë me radiodrama dhe libra është hartuar në vitin 1991. Ju lutemi të keni mirëkuptim, që informacionet me referencë kohe, si për shembull njësitë monetare, nuk mund të aktualizohen më.