Grekët kthehen në ujdhesën turke Gëkqeada | Të gjitha përmbajtjet | DW | 21.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Grekët kthehen në ujdhesën turke Gëkqeada

Me përmirësimin e raporteve mes Turqisë dhe Greqisë, është mundësuar edhe kthimi i banorëve të dikurshëm në shtëpitë e tyre në ishullin Gëkqeada.

Shiko videon 05:12
Now live
05:12 minuta

Me përmirësimin e raporteve mes Turqisë dhe Greqisë, është mundësuar edhe kthimi i banorëve të dikurshëm në shtëpitë e tyre në ishullin Gëkqeada.