Gjermania zvoglon kontigjentin ushtarak në Kosovë - Berlini dhe zgjedhjet parlamentare në Kosovë | Të gjitha përmbajtjet | DW | 19.05.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Gjermania zvoglon kontigjentin ushtarak në Kosovë - Berlini dhe zgjedhjet parlamentare në Kosovë

Shiko videon 08:52
Now live
08:52 minuta