Gjermania historia ime | Gjermania historia ime | DW | 12.10.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Gjermania historia ime

Gjermania historia ime

Imazhi i emigrantëve vazhdon të jetë i karakterizuar prej klisheve edhe pse ka shumë biznesmenë të sukseshëm, shkencëtarë me emër dhe koka kreative.

Pothuajse një ndër pesë qytetarë gjermanë ka prejardhje emigracioni. Këta janë njerëz që kanë guxuar ta fillojnë nga e para në një vend të huaj, ose fëmijët e tyre që rriten me disa kultura.

Imazhi i emigrantëve vazhdon të jetë i karakterizuar prej klisheve - tregtar të zotë perimesh, pronarë të sjellshëm restorantesh apo pastruese pa shkollë. Gjithësesi ka edhe shumë biznesmenë të sukseshëm, shkencëtarë me emër dhe koka kreative. Historia e suksesit të tyre është njëkohësisht historia e ardhjes në atdheun e tyre të ri.