FOKUS | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Luxemburg - Donald Tusk bei Pressekonferenz zum post-Brexit in Sennigen (Getty Images/AFP/E. Dunand)

Donald Tusk: Sfida e Shqipërisë - të bindë shtetet anëtare

Griechenland Eisenwarenhändler Giorgos Tsiakmakis macht weiter bis es nicht mehr geht (DW/M. Milona)

Greqia ndjen pak përmirësim

G20-Gipfel - Erste Arbeitssitzung (picture-alliance/dpa/AP/J. Macdougall)

Merkel-Macron do të shpëtohet marrëveshja atomike me Iranin?

Partitë kryesore në Gjermani në duart e femrave!

Kancelarja Merkel takon Filippo Grandi

Merkel e mbron pranimin e 10.000 refugjatëve të OKB

Kanada Wagen rast in Menschen auf einer Kreuzung in Toronto (picture-alliance/AP Photo/The Canadian Press/A. V. Elkaim)

Tragjedi në Toronto - 10 të vdekur

Shiko videon 20:41
Shiko videon 26:20
Shiko videon 01:53

Video të tjera

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

Shiko videon 02:59