1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Familjet e komunitetit rom dhe egjipitan jetojnë në varfëri

Vetëm pak kilometra larg dritave shndritëse të qendrës së Tiranës është një tjetër realitet. Familjet e komunitetit rom dhe egjipitan jetojnë në varfëri.

Shiko videon 04:34