DW-RTK: Qeveria e halleve! Haradinaj, Serbia dhe pakica serbe në fokusin e mediave gjermave | Të gjitha përmbajtjet | DW | 12.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

DW-RTK: Qeveria e halleve! Haradinaj, Serbia dhe pakica serbe në fokusin e mediave gjermave

Shiko videon 05:10