1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

DW-RTK: Merkel tek Trump dhe halli i Gjermanisë me popullsinë e plakur

Shiko videon 06:29