1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Dhjetë arsye për ta vizituar Berlinin në atmosferën e Krishtlindjeve

Metropol që pulson dhe vend pelegrinazhi për ata, që e duan jetën e natës. Berlini është atraktiv e dinamik, por në kohën e Krishtlindjeve kryeqyteti gjerman shfaq një magji të veçantë.