Deutsch Interaktiv në mësim | Deutsch Interaktiv | DW | 23.05.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch Interaktiv

Deutsch Interaktiv në mësim

Oferta E-Learning Deutsch Interaktiv është një ndihmë ideale për mësimin e gjuhës. Përdorni për këtë materiale, këshilla si të mësoni dhe orientime didaktike për të 30 leksionet.

.

WWW Linke