Daniel Libeskind mbush 70 vjeç. | Të gjitha përmbajtjet | DW | 12.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Daniel Libeskind mbush 70 vjeç.

Muzei herbe në Berlin, Ground Zero apo muzeu i Kudristanit i planifikuar në Irak - ndërtimet e Libeskind-it janë anë e mbanë botës dhe trajtojnë kryesisht dy tema: kujtimin dhe shpresën.