1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Cili është itinerari i BE për Ballkanin Perëndimor dhe kur do të krijohet qeveria e re në Gjermani?

Shiko videon 09:45