1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Bullgaria ndërton mur kundër valës së refugjatëve

Shumëkush ka menduar se me rënien e Murit të Berlinit kanë rënë edhe barrierat e fundit që ndajnë vendet dhe popujt. Por koha e mureve dhe barrierave në Evropë duket se ende nuk ka kaluar.

Shiko videon 05:30

Shumëkush ka menduar se me rënien e Murit të Berlinit kanë rënë edhe barrierat e fundit që ndajnë vendet dhe popujt. Por koha e mureve dhe barrierave në Evropë duket se ende nuk ka kaluar.