″Breshëri në kokë″ - shpëlarja e trurit dhe karikaturat në kohën e komunizmit | Të gjitha përmbajtjet | DW | 20.10.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

"Breshëri në kokë" - shpëlarja e trurit dhe karikaturat në kohën e komunizmit

Ekspozita “Breshëri në kokë” organizuar në Tiranë në kuadër të Tetorit Gjerman nga Fondacioni Hans Seidel dhe CEAPALNET hedh dritë sesi karikarura gjatë atij regjimi u shndërrua në instrument të fuqishëm propagande.