Atraksionet e Hamburgut | Të gjitha përmbajtjet | DW | 17.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Atraksionet e Hamburgut

Hamburgu konsiderohet në Gjermani si porta drejt botës. Por padyshim që porti dhe qyteti i Lidhjes së Hanzës janë shumë më tepër se sa vetëm një stacion tranziti. Atraksionet e qytetit anës Elbës – Imazhe nga Hamburgu.