1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Atraksionet e Europës të para nga lart

20 vjeçari Vadim Makhorov nga Rusia dhe 20 vjeçari Vitaliy Raskalov nga Ukraina i japin një kuptim të ri termit "shtigje të pazakonta" me turin e tyre drejt majave të godinave më impresionuese të Europës.