...artisti kinez Ai Weiwei: | Fakte mbi Gjermaninë | DW | 02.04.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Fakte mbi Gjermaninë

...artisti kinez Ai Weiwei:

„Për të 60 herë po afron përvjetori i themelimit të Deutsche Welle-s. Në këto vite, ajo ka luajtur një rol të rëndësishëm politik dhe kulturor në të gjithë botën."

default

"Veçanërisht programi kinez ka merita të mëdha në nxitjen e lirisë së shtypit dhe mendimit në Kinë. Unë shpresoj që programi kinez të mund të luajë edhe një rol më të madh në këtë drejtim në të ardhmen.”