1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Appendix 06 – Përkthimi i dialogëve

Këtu gjeni përkthimet e dialogëve të mësimeve si dhe një përshkrim të shkurtër të situatave ku zhvillohen dialogët.

Shkarkoni