Aktivizimi vullnetar në Gjermani - Trainerja e voltezhimit Jovana Solinske | Të gjitha përmbajtjet | DW | 07.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Aktivizimi vullnetar në Gjermani - Trainerja e voltezhimit Jovana Solinske

Voltezhimi është një sport shumë i bukur dhe atraktiv, por për akrobacinë mbi kuaj kërkohen edhe shumë stërvitje dhe trajnerë me përvojë. Jovana Solinske punon vullnetarisht si trajnere krahas punës si police.

Shiko videon 04:01