Aksion i DW-së ″Ne jemi Gjermania″ | Të gjitha përmbajtjet | DW | 04.03.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Aksion i DW-së "Ne jemi Gjermania"

Nëse disa përpiqen të helmojnë klimën në shoqëri, ne duhet të veprojmë. Gjermania ka nevojë për një klimë tolerance. Deutsche Welle jep me aksionin "Ne jemi Gjermania" një implus për këtë.

Në emër të të gjithë atyre që duan të vazhdojnë të jetojnë në një vend që është për rritjen e diversitetit, persona të njohur nga jeta publike Gjermani mbështesin aksionin me moton "Ne jemi Gjermania".

Ndër ta janë kampioni i futbollit Jerome Boateng dhe ish-patinatorja Katarina Witt, dirigjenti Daniel Barenboi, komedianti Kaya Yanar dhe violinisitja Anne-Sophie Mutter. Përveç kësaj, gazetarë nga 30 seksionet e DW-së.

Merr pjesë edhe ti në aksionin tonë: Ne jemi fansa të Gjermanisë

http://www.dw.de/about-dw/we-are-germany/s-101410