50 vjet Bundesligë | Të gjitha përmbajtjet | DW | 09.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

50 vjet Bundesligë

Momentet më të rëndësishme, të veçantë dhe historikë në 50 vjetorin e Bundesligës