1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

328 ditë nga revolucioni tek marrëveshja shtetërore

Pushteti i masës dhe një lapsus me pasoja të mëdha: bashkimi i Gjermanisë i konsideruar prej kohësh si i pamundur mori jetë brenda natës më 11 Nëntor 1989 dhe u bë realitet pas 328 ditësh. Stacionet e një revolucioni.