10 momente të rëndësishme për mbrojtjen e mjedisit | Të gjitha përmbajtjet | DW | 06.06.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

10 momente të rëndësishme për mbrojtjen e mjedisit

Para 30 vjetësh u fundos anija e Greenpeace "Rainbow Warrior" nga një agjent sekret. Kjo i dha hov lëvizjes antibërthamore. Shiko momentet më të rëndësishme të mjedisit, politikës dhe katastrofave.