Pop-up продавниците - тренд во Лондон | Сите содржини | DW | 15.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Pop-up продавниците - тренд во Лондон

Оти кириите се високи, лондонските дизајнери својата креативност ја искористија освен во економска и во социјална смисла: Тие се досетија да отворат Pop-up продавници. Идејата им се допаѓа на муштериите.

Гледај видео 03:24
Now live
03:24 минути