1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Europe

Mission Europe – Мелодии за мобилен телефон

Ставете ја Mission Europe на вашиот мобилен телефон. Мелодиите можете да ги симнете бесплатно!

Mission Europe за твојот мобилен телефон

Mission Europe за твојот мобилен телефон

Направете го следново: Изберете мелодија и кликнете ја со левото копче на компјутерското глувче. Се отвора прозорец со линк за симнување. Кликнете на линкот и снимете ја МП3-датотеката на вашиот компјутер. Потоа со кабел за трансфер на податоци можете да ја префрлите мелодијата на вашиот мобилен телефон. Внимавајте: Мелодиите се наменети само за оние мобилни телефони што го прифаќаат аудиоформатот МП3.

Аудио и видео прилози на оваа тема