Mission Europe – Заднина за монитор | Mission Europe | DW | 13.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Europe

Mission Europe – Заднина за монитор

Не сакате да бидете повеќе без трите хероини од Mission Europe? Тогаш симнете ги тука култните заднини за монитор од трите серии!

Овде ќе ги најдете заднините за монитор со мотиви од сериите!

Овде ќе ги најдете заднините за монитор со мотиви од сериите!

Направете го следново: Изберете ја посакуваната заднина за вашиот монитор во вистинскиот формат. Отворете ја сликата со левото копче на глувчето, а потоа меморирајте ја со десното копче „како заднина“.

WWW-линкови