Mission Berlin 25 – Работите не се одвиваат според планот | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 25 – Работите не се одвиваат според планот

Времето изминува и Ана мора да се раздели од Паул за да се врати на деветти ноември 2006 година. За исполнување на нејзината мисија и’ остануваат уште пет минути. Дали Ана ќе има доволно време?

Времето истекува

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 25

Соиграчот ја советува Ана да го искористи метежот во Берлин за да исчезне. Но, Ана не сака да отпатува без да се збогува со Паул. Таа ги меморира резултатите на играта и открива дека ’рѓосаниот клуч е еден од двата клуча за решавање на загатката. Другиот клуч е музиката. Но, дали Ана ќе успее да стигне навреме и да го спречи најлошото? За успешно завршување на мисијата на Ана и’ остануваат уште само пет минути.

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања