Mission Berlin 24 – Часовникот отчукува | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 24 – Часовникот отчукува

Ана ја наоѓа металната футрола, што ја скри во 1961 година, но не може да ја отвори, бидејќи е ’рѓосана. Најпосле, сепак успева да ја отвори и во неа наоѓа стар клуч. Дали е тоа клучот за тајната?

Дали Ана ќе се врати навреме?

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 24

Времето лета, а Ана мора да ја отвори металната футрола. Но, соиграчот ја предупредува да не ја отвора футролата во туѓо присуство. Најпосле, таа во футролата наоѓа стар ’рѓосан клуч. Но, мора колку што е можно побргу да се врати во 2006 година, за да се пресмета со жената во црвено. Дали таа има доволно време за тоа?

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања