Mission Berlin 20 – Од едно во друго време | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 20 – Од едно во друго време

Ана е се’ уште далеку од решението на загатката. Кој настан сака да го спречи организацијата РАТАВА? По враќањето во 2006 година, следното патување ја води Ана во 1989 година. Но, дали овие скокови низ времето се опасни?

Ана се’ уште не знае што да направи

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 20

По емоционалната разделба од Паул, Ана се враќа во 2006 година. Таа има уште триесет и пет минути да ја заврши нејзината мисија. Ана и соиграчот се’ уште погодуваат кој е историскиот настан што организацијата РАТАВА сака да го спречи. Одеднаш им станува јасно дека терористите не ги интересира подигањето, туку падот на Берлинскиот ѕид. Соиграчот одлучува Ана веднаш да отпатува во 1989 година, за да го доживее паѓањето на Ѕидот.

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања